Pogoji poslovanja

Fuzbalercek.si je spletna trgovina v lasti Unisporti – spletna trgovina, Siniša Plavšić s.p., v nadaljnjem besedilu “trgovec”. Pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberite spodaj navedene  splošne pogoje. Z uporabo spletne strani se strinjate z navedenimi pogoji. Trgovec si  pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so za kupce zavezujoče.

 

PODATKI O TRGOVCU

Ime podjetja : Siniša Plavšić s.p.
Sedež : Ulica Draga Kobala 48, 2000 Maribor
GSM : 031 270421
e-naslov : info@fuzbalercek.si

VPIS V POSLOVNI REGISTER:
Številka: 316-07-00670-2010
Datum: 04.02.2010

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE

Vse cene v spletni trgovini www.fuzbalercek.si so navedene v EUR in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV), saj DDV ne obračunavamo na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV). Cene veljajo ob sklenitvi pogodbe oziroma v trenutku potrditve nakupa s strani kupca.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

KORAKI NAKUPA – SKLENITEV POGODBE

Uporabnik izbere artikel/le, ki si ga/jih želi in jih s klikom na gumb ‘dodaj v košarico’ doda v košarico. Med nakupom lahko kupec iz košarice kadarkoli odstrani artikle s klikom na gumb “odstrani”.  Ko kupec zaključi z zbiranjem artiklov v košarici, klikne na gumb ‘k blagajni’. Po kliku se pojavi okno, v katerem kupec vnese zahtevane osebne podatke. Kot pogoj za nakup je obvezna izpolnitev vseh polj z zahtevanimi osebnimi podatki. Ko kupec izpolni vse potrebne podatke za zaključek nakupa odkljuka »Strinjam se s pogoji uporabe« in klikne na gumb ‘Potrditev’ .  Nato se odpre novo okno z vsemi podatki o nakupu izdelka/ov, prav tako se lahko dodajo posebne opombe k naročilu. Po pregledu kupec klikne »Potrditev naročila« s čemer je nakup zaključen in pogodba med kupcem in prodajalcem sklenjena. Po zaključenem nakupu bo kupec na svoj e-naslov prejel potrdilo o podrobnostih naročila oziroma sklenitvi pogodbe.

Prodajalec si pridržuje pravico, da v roku 2 dni od dneva nakupa enostransko odstopi od pogodbe, v kolikor izbrani artikel ne bi bil več na zalogi oziroma ga ni možno dobaviti v razumnem roku. Sklenjena pogodba je shranjena pri podjetju. Kupec lahko izvod pogodbe prejme na podlagi pisne zahteve.

DOSTAVA

Cena dostave izbranega artikla/ov znaša 3,68 €, v kar je vključen tudi strošek posredovanja pošte pri plačilnem prometu. Dostava pri naročilu nad 200 € je brezplačna.

Naročeno blago vam bo dostavljeno najkasneje v 21 dneh, običajno v 5 -8 delovnih dneh. Ob predhodnem obvestilu kupcu po elektronski pošti ali telefonu, si trgovec izjemoma pridržuje pravico do daljšega roka dobave naročenega blaga. V primeru večjih naročil se trgovec ter kupec za rok dobave dogovorita po telefonu oziroma elektronski pošti.

NAČIN PLAČILA

Kupec plača naročeno blago izključno po povzetju z gotovino neposredno ob prevzemu pošiljke. Po predhodnem dogovoru se lahko kupec s prodajalcem dogovori o preplačilu, v kolikor gre za večjo količino artiklov oziroma posebne artikle.

VRAČILO BLAGA

V primeru, da vam naročeni artikli ne ustrezajo, imate po prejemu blaga na voljo 14 dni časa, da pisno odstopite od pogodbe. Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Artikli morajo biti nato vrnjeni  v roku 14 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Stroške vračila krije kupec. Artikel po vaši želji zamenjamo oziroma vam vrnemo denar najkasneje v 14 dneh po prejetju artikla. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Pred vračilom nas obvestite na elektronski naslov ali nas pokličite na telefonsko številko, da se dogovorimo o najboljšem načinu vračila.

Artikli morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. V kolikor so artikli poškodovani, rabljeni, brez originalne embalaže ali pa je ta poškodovana, si trgovec pridržuje, da vračilo zavrne ali pa zaračuna ustrezno odškodnino.

ODGOVORNOST ZA STVARNE NAPAKE

V kolikor prejeti artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo običajno rabo oziroma nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno dogovorjene, mora o napaki obvestiti trgovca v roku osmih dni.  V opisanem primeru lahko kupec v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo, ustrezno znižanje kupnine ali odstopi od pogodbe. Kupec lahko odstopi od pogodbe le, če je poprej pustil trgovcu primeren dodaten rok za izpolnitev pogodbe. Kupec lahko blago vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na svoje stroške in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Vsi podatki, pridobljeni ob naročanju, bodo uporabljeni izključno v namene lastne spletne trgovine in ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam ali uporabljeni v kakršnekoli druge namene. Pridobljeni podatki bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Vsi posredovani podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

ODGOVORNOST

Trgovec ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah tega spletnega mesta. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Opis bistvenih lastnosti blaga lahko najdete na uradnih spletnih straneh proizvajalcev Nike in Adidas .

Trgovec stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletnem mestu. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletnem mestu. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek prosimo, da trgovcu sporoči na kontaktne naslove.

Trgovec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost podatkov in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.